Tractament de dades de caràcter personal.

  • El responsable del tractament de les dades personals de http://www.competidor.cat és l’Ignasi Genís Callol amb DNI número 36986114K, amb domicili social a l’avinguda Canovelles 8, 08420 Canovelles.
  • La finalitat d’aquestes dades és la comunicació normal entre el usuaris de la web http://www.competidor.cat, així com l’enviament d’informació del seu interès i de ofertes publicitaries relacionades.
  • La legitimació de la recollida de les dades és els consentiment explícit dels usuaris al acceptar, marcant la corresponent casella, les condicions legals que hi ha als formularis de recollida de dades personals.
  • Les dades que es recullen en aquests formularis son: Nom i cognoms, adreça de correu electrònic.
  • Pots accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la cancel·lació o supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També podràs sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les teves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular.
  • Podràs revocar el consentiment a l’enviament de comunicacions comercials i exercir els drets referits anteriorment, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@competidor.cat.
    Si no obtens una resposta satisfactòria i desitges formular una reclamació o obtenir més informació al respecte de qualsevol d’aquests drets, pots adreçar-te a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).