• Descripció

  La Marxa de les Fonts és la caminada anual, no competitiva, que organitza any rere any el GMA, arribant aquest any a la 21èna edició.

  La Marxa presenta un itinerari ben marcat i sempre divers, mirant d’oferir-vos el bo i millor de les nostres contrades, fent-vos passejar per algunes de les fonts més característiques del nostre terme municipal.

  La nostra vila fou una de les primeres en acollir els estiuejants barcelonins jaa les acaballes del S. XIX i principis del XX. Argentona, i més concretament, la Font Picant i la Font del Ferro, els oferia un balneari amb aigües mineromedicinals de gran vàlua curativa. Fins als anys 70 del segle passat, l’aigua d’aquestes fonts s’embotellava per a la seva comercialització. 

  Una altra peculiaritat és que a Argentona es coneixen més de 200 fonts i que aquestes están ben ateses. Moltes d’elles ja han estat restaurades o en alguns casos reconstruïdes gràcies a l’exemplar feina i dedicació del Grup de Fonts d’Argentona, que, com el Grup de Muntanya d’Argentona (GMA) vetlla per la “bona salut” d’aquest preuat espai natural tant proper, i per tant, tant concorregut.

  Salut i que us vagi de gust!

 • Informació de la cursa
  Categoria: Caminada
  Adreça: Passatge Escoles
  Argentona
  Confirmada: Si
  Correu electrònic:

  Recorregut

  Distància (en metres): 9.000 metres

  Preus

  8 infantils-10€ adults

 • Mapa

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Comentaris

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *