• Descripció

  La participació és gratuïta i no s’ha de fer inscripció prèvia.
  Solament cal acudir al lloc i hora de sortida, recollir el Full de Participació i lliurar-lo a l’arribada amb totes les dades personals del participant i l’acreditació d’haver passat pels controls establerts.
  O bé presentar el carnet Barnatresc per llegir el seu codi de barres a la sortida, al control de pas i a l’arribada.
  Aquests requisits són els que permeten considerar com a vàlida una participació.
  A la sortida també es facilita als participants la informació necessària per fer el recorregut: mapa, relació de carrers, etc.

  El carnet del Barnatresc no s’ha de demanar enlloc i no és cap requisit per participar a les caminades.

  Per obtenir-lo solament cal que participis en alguna de les caminades programades i reomplis amb totes les teves dades el Full de Participació, amb aquestes dades quan es faci una edició de carnets, normalment se’n fan una a l’any (no després de cada caminada), s’editarà el teu i te l’enviarem a domicili.

  Si no tens el carnet, encara que hagis participat últimament en diverses caminades, no t’impacientis, ja el rebràs. Si passa un any des de la teva primera participació i no l’has rebut fes-nos-ho saber a través d’un correu electrònic a l’adreça: asenexba@euro-senders.com.

 • Informació de la cursa
  Categoria: Caminada
  Adreça: Plaça dels Porxos
  Barcelona
  Confirmada: Si
  Organitzador: Barnatresc
  Correu electrònic:

  Recorregut

  Distància (en metres): 12.400 metres
  Descripció Ruta:

  Itinerari: Pl. dels Porxos, c. Eduard Torroja, c. Selva de Mar, av. Guipúscoa, c. Treball, c. Menorca, c. Agricultura, c. Fondal de Sant Martí, Sant Martí de Provençals, pl. Ignasi Juliol, c. Selva del Camp, c. Agricultura, c. Santander, rambla Prim, c. Menorca, c. Cantàbria, Gran Via Corts Catalanes, c. Maresme, c. Cristòbal de Moura, rambla Prim, pl. Fòrum, pl. Camp de la Fraternitat, av. Litoral, Complex Esportiu Mar Bella (control de pas i avituallament), c. Calvell, rambla Poble Nou, c. Pallars, c. Granda, c. Tànger, av. Meridiana, c. Castillejos, c. Pujades, pl. de les Glòries Catalanes, c. Escultors Claperós, ca. Cabanyal, pl. Font i Sagué, c. Clot, c. Aragó, av. Guipúscoa, c. Fluvià, c. Concili de Trento, c. Joan Besteiro i pl. dels Porxos

  % Asfalt: 100.0
  % Terra: 0
  % Corriols: 0
  Desnivell positiu: 0
  Desnivell negatiu: 0
  Desnivell acumulat: 0

  Preus

  Obsequis:

  No

 • Mapa

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Comentaris

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *