• Descripció
 • Informació de la cursa
  Categoria: Caminada
  Adreça: parc de la ciutadella
  Barcelona
  Confirmada: Si
  Organitzador: Barnatresc
  Correu electrònic:

  Recorregut

  Distància (en metres): 11.000 metres
  Descripció Ruta:

  Parc de la Ciutadella (#), av. Marquès de l’Argentera, c. Rere Palau, c. Vidrieria, pg. del Born, Fossar de les Moreres, Santa Maria del Mar (1), c. Argenteria, Via Laietana, pl. Ramon Berenguer el Gran, c. Tapineria, av. Catedral, Catedral (2), c. Doctor Joaquim Pou, c. Copons, c. Ripoll, pl. dels Peixos, c. Duran i Bas, pl. Vuit de Març, c. Duran i Bas, pl. Carles Pi i Sunyer, c. Canuda, pl. Vila de Madrid, c. Canuda, La Rambla, c. Bonsuccés, pl. Bon Succés, c. Elisabets, c. Montalegre, pl. dels Àngels, c. Ferlandina, pl. Pes de la Palla, ronda de Sant Antoni, Mercat de Sant Antoni (3), c. Tamarit, av. Mistral, c. Vilamarí, Parc Joan Miró (4), c. Vilamarí, c. Provença, c. Entença, La Model (5), c. Rosselló, Compte d’Urgell, Escola Industrial (6), c. Còrsega, c. Casanovas, Jardins Dr. Duran i Reinals (davant del Clínic) (Control de pas i avituallament) (7), c. Rosselló, c. Enric Granados, pl. Doctor Letamendi, c. Enric Granados, c. Diputació, Seminari Conciliar de Barcelona, c. Pau Claris, pl. Urquinaona, ronda de Sant Pere, pg. Sant Joan, Arc de Triomf (8), pg. Lluís Companys  i parc de la Ciutadella (#).

  Preus

  Per tal de contribuir a cobrir les necessitats dels més necessitats, s’ha arribat a un acord amb CÀRITAS per instal·lar a la sortida de la caminada un punt de recollida d’aliments (es prega de concentrar les ofrenes en: Llet normal, llet sense lactosa, llet per nadons, conserves, llegum cuit en pots de vidre, llegum cru, embotits al buit, galetes, oli, sucre i pasta. Es demana la col·laboració de tots els participants en l’aportació d’aquest tipus d’ajuda i s’apel·la a la sensibilitat de les festes nadalenques perquè la generositat sigui significativa.
  Per tractar-se de la caminada del nadal solidari, s’ha decidit destinar l’import del menjar de l’avituallament i de l’arribada, a la compra d’aliments per col·laborar en la recapta.
  Per aquest mateix motiu, a l’arribada no s’efectuaran els sorteigs que habitualment es fan i l’import dels que se sortejaria també serà destinat a la compra d’aliments per a la recapta.

 • Mapa

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Comentaris

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *