• Descripció

  International Walk of Barcelona- és una proposta de dos itineraris a peu (20 i 30 km), durant dos dies (7 i 8 d’octubre del 2017), pel municipi de Barcelona i les seves rodalies oberta a la participació de tothom, sense ànim de competicíó i amb projecció internacional per tal de donar a conèixer les belleses i particularitats de Barcelona i del seu entorn tan als que hi resideixen com als que la visiten d’arreu del país i del món.

  DIA 7
  Itinerari de 30 km: de 07:00 a 08:00 h

  Itinerari de 20 km: de 07:00 a 08:00 h

  DIA 8
  Itinerari de 30 km: de 07:00 a 07:30 h ((sortida dels autocars del pg. de Sant Antoni/Alcolea (Metro L1 i L5 Plaça de Sants)

  Itinerari de 20 km: de 08:00 a 08:30 h.

 • Informació de la cursa
  Categoria: Caminada
  Adreça: Centre Cívic Cotxeres de Sants
  Barcelona
  Confirmada: Si
  Correu electrònic:

  Recorregut

  Distància (en metres): 30.000 metres
  Descripció Ruta:

  Els itineraris combinen trams urbans i trams rurals de dimensions variables.

  Inici i final: Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants, carrer de Sants, 79 de Barcelona (Metro L1 i L5 Plaça de Sants); llevat de l'itinerari de 30 km del dia 8 que té el seu inici (autocar) al pg. de Sant Antoni/Alcolea.

  CIB - ITINERARI 30 KM

  Hora de sortida: de les 7:00 a les 8:00 h
  Hora límit d'arribada: 
  16:00 h 
  Longitud: 
  31,700 km
  Durada aproximada:
   8 hores
  Control de pas i avituallament (CPA): Jardins dels Drets Humans (08:00 – 12:00 h), Torre de Collserola (10:00 - 14:00 h) i Parc del Turó del Putxet (10:30 – 15:30 h).

  Itinerari previst: Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants, pl. Bonet i Muixí, pl. Ibèria, c. Rossend Arús, pl. de la Farga, c. Ferreria, c. Gaiarre, c. Gavà, carretera de la Bordeta, Gran Via Corts Catalanes, pl. Espanya, av. Reina Maria Cristina, font Màgica, Palau Nacional, av. de l'Estadi, pg. Olímpic, c. Font i Quer, jardins Verdaguer, jardins Joan Brossa, mirador de l'Alcalde, Camí de Mar, castell de Montjuïc, mirador de Migdia, c. Foc (separació de l’itinerari de 10 km), pg. Zona Franca, c. Foneria, c. Jane Addams, jardins dels Drets Humans (CPA), c. Radi, Ciutat de la Justícia, c. Aprestadora, Riera Blanca, c. Canalejas, rambla Badal, rambla Brasil, av. Carles III, pl. Maria Cristina (separació de l’itinerari de 20 km), av. Diagonal, pl. Pius XII, pg. Pedralbes, monestir de Pedralbes, c. Gaspar Casadó, ronda de Dalt, c. Sant Pere Claver, camí de Vallvidrera, c. Palafolls, carretera de les Aigües, escales de la font del Mont, carretera de Vallvidrera, torre de Collserola (CPA), camí de Vallvidrera al Tibidabo, camí de Sant Cugat, coll de la Vinyassa, carretera al Tibidabo, camí de can Borni, carretera de les Aigües, c. Mercè Rodoreda, c. Bellesguard, c. Sant Joan de la Salle, pl. Bonanova, c. Sant Gervasi de Cassoles, c. Castanyer, c. Beltran (unió amb l’itinerari de 20 km), c. Roma, c. Marmellà, parc del Turó del Putxet (CPA), c. Agramunt, Baixada de la Glòria, Baixada de la Glòria, av. del Coll del Portell (parc Güell), rambla de Mercedes, c. Larrad, Travessera de Dalt, pl. Lesseps, av. Príncep d'Astúries, pl. Gala Placídia, travessera de Gràcia, pl. Francesc Macià, av. Josep Tarradellas, pl. Països Catalans, pl. Joan Peiró, pg. Sant Antoni, pl. de Sants i Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants.

  Perfil de desnivells de l'itinerari. 

  CIB - ITINERARI 20 KM

  Hora de sortida: de les 7:00 a les 8:00 h
  Hora límit d'arribada: 
  16:00 h
  Longitud: 22,000 km
  Durada aproximada:
   6 hores.
  Control de pas i avituallament (CPA): 
  Jardins dels Drets Humans (08:00 – 12:00 h) i Parc del Turó del Putxet (10:30 – 15:30 h). 

  Itinerari previst: Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants, pl. Bonet i Muixí, pl. Ibèria, c. Rossend Arús, pl. de la Farga, c. Ferreria, c. Gaiarre, c. Gavà, carretera de la Bordeta, Gran Via Corts Catalanes, pl. Espanya, av. Reina Maria Cristina, font Màgica, Palau Nacional, av. de l'Estadi, pg. Olímpic, c. Font i Quer, jardins Verdaguer, jardins Joan Brossa, mirador de l'Alcalde, Camí de Mar, castell de Montjuïc, mirador de Migdia, c. Foc (separació de l’itinerari de 10 km), pg. Zona Franca, c. Foneria, c. Jane Addams, jardins dels Drets Humans (CPA), c. Radi, Ciutat de la Justícia, c. Aprestadora, Riera Blanca, c. Canalejas, rambla Badal, rambla Brasil, av. Carles III, pl. Maria Cristina (separació de l’itinerari de 30 km), av. Carles III, pl. Prat de la Riba, Ronda General Mitre, c. Balmes, pl. Figuerola, c. Beltran (unió amb l’itinerari de 30 km), c. Roma, c. Marmellà, parc del Turó del Putxet (CPA), c. Agramunt, Baixada de la Glòria, av. del Coll del Portell (parc Güell), rambla de Mercedes, c. Larrad, Travessera de Dalt, pl. Lesseps, av. Príncep d'Astúries, pl. Gala Placídia, travessera de Gràcia, pl. Francesc Macià, av. Josep Tarradellas, pl. Països Catalans, pl. Joan Peiró, pg. Sant Antoni, pl. de Sants i Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants.

  Perfil de desnivells de l'itinerari

     BARNATRESC - INTERNACIONAL

  Hora de sortida: de les 9:00 a les 9:30 h
  Hora límit d'arribada: 
  13:00 h 
  Longitud: 
  11,000 km
  Durada aproximada: 
  3 hores
  Control de pas i avituallament (CPA): Camp Municipal de Beisbol (10:00-12:00 h).    

  Itinerari previst: Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants, pl. Bonet i Muixí, pl. Ibèria, c. Rossend Arús, pl. de la Farga, c. Ferreria, c. Gaiarre, c. Gavà, carretera de la Bordeta, Gran Via Corts Catalanes, pl. Espanya, av. Reina Maria Cristina, font Màgica, Palau Nacional, av. de l'Estadi, pg. Olímpic, c. Font i Quer, jardins Verdaguer, jardins Joan Brossa, mirador de l'Alcalde, Camí de Mar, castell de Montjuïc, mirador de Migdia, c. Foc (separació dels itineraris de 20 i 30 km), c. Pierre de Coubertain, Camp Municipal de Beisbol (CPA), av. de l’Estadi, av. dels Muntanyans, pl. Sant Jordi, av. Ferrer i Guàrdia, c. Mèxic, c. Sant Roc, carretera de la Bordeta, c. Gavà, c. Gaiarre, c. Ferreria, pl. de la Farga, c. Rossend Arús, pl. Ibèria, pl. Bonet i Muixí i Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants.

   Perfil de desnivells de l'itinerari. 

  Preus

  Es podran realitzar inscripcions presencials a l'Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants, carrer de Sants, 79 de Barcelona (Metro L1 i L5 Plaça de Sants).

  - En el cas dels itineraris del dia 7, les inscripcions es podran realitzar el dia 6 d'octubre de les 17 a les 20 hores i fins a l'hora de tancament de la sortida de l'itinerari que es faci.

  - En el cas dels itineraris del dia 8 les inscripcions a l'itinerari de 20 km es podrà fer el dia 6 d'octubre de les 17 a les 20 hores i el dia 8 fins a l'hora de tancament de la sortida.

  - Les inscripcions a l'itinerari de 30 km del dia 8 es podran realitzar el dia 6 d'octubre de les 17 a les 20 hores i el dia 7 fins a les 8 hores del matí

  Import de la inscripció efectuada i pagada per internet (Paypal) i (VISA a través de Paypal): 12€ per persona.

  Import de la inscripció efectuada personalment: 15 € per persona.

  Inclou: La participació a les dues jornades, els avituallaments establerts, el certificat de participació, la medalla (en la primera participació), el distintiu anual i la documentació necessària per poder efectuar les caminades.

 • Mapa

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Comentaris

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *