• Descripció

  International Walk of Barcelona- és una proposta de dos itineraris a peu (20 i 30 km), durant dos dies (7 i 8 d’octubre del 2017), pel municipi de Barcelona i les seves rodalies oberta a la participació de tothom, sense ànim de competicíó i amb projecció internacional per tal de donar a conèixer les belleses i particularitats de Barcelona i del seu entorn tan als que hi resideixen com als que la visiten d’arreu del país i del món.

  DIA 7
  Itinerari de 30 km: de 07:00 a 08:00 h

  Itinerari de 20 km: de 07:00 a 08:00 h

  DIA 8
  Itinerari de 30 km: de 07:00 a 07:30 h ((sortida dels autocars del pg. de Sant Antoni/Alcolea (Metro L1 i L5 Plaça de Sants)

  Itinerari de 20 km: de 08:00 a 08:30 h.

 • Informació de la cursa
  Categoria: Caminada
  Adreça: Centre Cívic Cotxeres de Sants
  Barcelona
  Confirmada: Si
  Correu electrònic:

  Recorregut

  Distància (en metres): 30.000 metres
  Descripció Ruta:

  Els itineraris combinen trams urbans i trams rurals de dimensions variables.

  Inici i final: Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants, carrer de Sants, 79 de Barcelona (Metro L1 i L5 Plaça de Sants); llevat de l'itinerari de 30 km del dia 8 que té el seu inici (autocar) al pg. de Sant Antoni/Alcolea.

  CIB - ITINERARI 30 KM

  Hora de sortida (autocar): de les 7:00 a les 7:30 h
  Hora límit d'arribada: 
  16:00 h
  Longitud: 29,500 km
  Durada aproximada: 8 hores.
  Controls de pas i avituallament (CPA): Vallpineda (08:30-12:00 h), Santa Creu d'Olorda (09:00-13:00 h) i plaça Mireia (10:00-15:30 h).

  Itinerari previst: 
  Pg. Sant Antoni/Alcolea (tram neutralitzat que es fa amb autocar), El Papiol, les Escletxes, coll d'en Faura, collet de Batllivell, Colònia Montserrat, Vallpineda (CPA), can Busquets, turó de Castellví, coll de Can Mallol, Santa Creu d'Olorda (CPA), torre del Bisbe, can Vilà, plaça Mireia (CPA) (unió amb l’itinerari de 20 km), Hospital Sant Joan de Déu, parc de Cervantes, av. Diagonal (unió amb l’itinerari de 10 km), av. Gregorio Marañón, Palau Blaugrana, c. Arístides Maillol, riera Blanca, c. de Sants, c. Creu Coberta i Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants.

  Perfil dels desnivells de l'itinerari

  CIB - ITINERARI 20 KM

  Hora de sortida: de les 8:00 a les 8:30 h
  Hora límit d'arribada:
   16:00 h
  Longitud: 20,300 km
  Durada aproximada: 6 hores.
  Control de pas i avituallament (CPA): Av. Josep Vicenç Foix (09:00-12:00 h) i plaça Mireia (10:00-15:30 h).

  Itinerari previst: Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants, pl. Bonet i Muixí, c. Olzinelles, pl. de Sants, pg. Sant Antoni, pl. Joan Peiró,  pl. Països Catalans, av. Roma, c. Mallorca, Pg. de Gràcia, la Pedrera, Diagonal, av. de Sarrià, pl. Prat de la Riba, c. Manuel Girona (separació de l’itinerari de 10 km), c. Eduardo Conde, av. Josep Vicenç Foix (CPA), pg. Elisenda de Montcada, c. Bisbe Català, parc del Castell de l'Oreneta, can Caralleu, camí de la Lluçà, carretera de les Aigües, turó d'en Cors, Sant Pere Màrtir, plaça Mireia (CPA) (unió amb l’itinerari de 30 km), Hospital Sant Joan de Déu, parc de Cervantes, av. Diagonal (unió amb l’itinerari de 10 km), av. Gregorio Marañón, Palau Blaugrana, c. Arístides Maillol, riera Blanca, c. de Sants, c. Creu Coberta i Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants.

  Perfil dels desnivells de l'itinerari

   


  BARNATRESC INTERNACIONAL

  Hora de sortida: de les 9:00 a les 9:30 h
  Hora límit d'arribada: 
  13:00 h
  Longitud: 10,800 km
  Durada aproximada:
   3 hores.
  Control de pas i avituallament (CPA): Pavellons de la Torre Güell (10:00-12:00 h)..

  Itinerari previst: Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants, pl. Bonet i Muixí, c. Olizinelles, pl. de Sants, pg. Sant Antoni, pl. Joan Peiró,  pl. Països Catalans, av. Roma, c. Mallorca, Pg. de Gràcia, la Pedrera, Diagonal, pl. Francesc Macià, av. Diagonal, av. de Sarrià, pl. Prat de la Riba, c. Manuel Girona, (separació de l’itinerari de 20 km), Manuel Girona, Pavellons de la Torre Güell (CPA), c. Jordi Girona, av. de l'Exèrcit, c. González Tablas, av. Diagonal (unió amb els itineraris de 20 i 30 km), av. Gregorio Marañón, Palau Blaugrana, c. Aristides Maillol, riera Blanca, c. de Sants, c. Creu Coberta i Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants.

  Perfil dels desnivells de l'itinerari

  Preus

  Es podran realitzar inscripcions presencials a l'Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants, carrer de Sants, 79 de Barcelona (Metro L1 i L5 Plaça de Sants).

  - En el cas dels itineraris del dia 7, les inscripcions es podran realitzar el dia 6 d'octubre de les 17 a les 20 hores i fins a l'hora de tancament de la sortida de l'itinerari que es faci.

  - En el cas dels itineraris del dia 8 les inscripcions a l'itinerari de 20 km es podrà fer el dia 6 d'octubre de les 17 a les 20 hores i el dia 8 fins a l'hora de tancament de la sortida.

  - Les inscripcions a l'itinerari de 30 km del dia 8 es podran realitzar el dia 6 d'octubre de les 17 a les 20 hores i el dia 7 fins a les 8 hores del matí

  Import de la inscripció efectuada i pagada per internet (Paypal) i (VISA a través de Paypal): 12€ per persona.

  Import de la inscripció efectuada personalment: 15 € per persona.

  Inclou: La participació a les dues jornades, els avituallaments establerts, el certificat de participació, la medalla (en la primera participació), el distintiu anual i la documentació necessària per poder efectuar les caminades.

  Desplaçaments amb autocar del dia 8
  La inscripció a l'itinerari de 30 km del dia 8 comportarà l'abonament de 7€ addicionals als drets d'inscripció (12+7 o 15+7) per cobrir les despeses del transport en autocar del tram neutralitzat d'aquest itinerari.
  L'abonament dels 7€ per tenir accés a l'autocar s'haurà d'efectuar en el moment de realitzar la inscripció, aquesta inscripció es tancarà a les 8 del matí del dia 7.
  Per a realitzar aquest itinerari, segons la normativa, és imprescindible fer el desplaçament fins al punt on es comença a caminar amb l'autocar que proporciona l'organització.
  L'organització no pot garantir la plaça d'autocar a qui no s'hagi inscrit en el termini i en la forma establerta.
  Els autocars de l'itinerari de 30 km del dia 8 sortiran cap al Papiol entre les 7:00 i les 7:30 h des del pg. de Sant Antoni /Alcolea. (Metro L1 i L5 Plaça de Sants)
  Els participants podran recollit la documentació els dies 6 i 7 a l'Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants, carrer de Sants, 79 de Barcelona (Metro L1 i L5 Plaça de Sants) o a peu d'autocar el dia 8 a l'hora de sortida.

 • Mapa

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Comentaris

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *