• Descripció

  Amb el lema “Compartir amb respecte és més segur”, el proper diumenge 13 de novembre tindrà lloc la vint-i-dosena edició de la Pedalada Barcelona-Sitges per reivindicar la seguretat viària dels ciclistes a la carretera.

  https://cicloturismecat.files.wordpress.com/2013/11/compartiresmessegur.jpg?w=660&h=174

 • Informació de la cursa
  Categoria: Cicloturisme
  Adreça: Avinguda Maria Cristina
  Barcelona
  Confirmada: Si

  Recorregut

  Distància (en metres): 45 metres
  Descripció Ruta:

  EL RECORREGUT, de 45 quilòmetres i uns 200 metres de desnivell, passarà pels carrers de l’anella olímpica per baixar al Passeig de la Zona Franca i continuar pel carrer A. Des d’aquí seguirem pel Polígon Pratenc i tindrem l’oportunitat de transitar pel Pont de Nelson Mandela sobre el riu Llobregat que ens portarà fins el Prat de Llobregat.

  Continuarem per la part exterior de l’Aeroport i les tranquil.les carreteres de la zona dels camps del Llobregat per Viladecans i Gavà.

  Arribarem ja a Castelldefels on, com tots els anys, iniciarem la part més bonica de la Pedalada: les Costes del Garraf tancades totalment al trànsit. A l’arribada a Sitges, al carrer de la Creu Roja de l’urbanització La Llevantina, es podrà gaudir d’avituallament líquid i tornarem a sentir el manifest reivindicatiu.

  Els Mossos d’Esquadra acompanyaran a tots els participants al llarg del recorregut, amb seguiment d’helicòpter inclòs, i també hi haurà presència d’ambulàncies, motos de recolzament, policies locals i voluntaris. Les carreteres per on transitarem estan obertes al trànsit, motiu pel qual haureu d’acomplir totes normes de circulació, especialment no envair el vostre carril contrari. Podeu visualitzar els detalls de la ruta en aquest mapa virtual: www.mapmyride.com/routes/fullscreen/1311051118

  Des de la Federació Catalana de Ciclisme us animem a participar en aquest clàssic esdeveniment de final de temporada. És el dia per reivindicar la nostra seguretat a carreteres i ciutats.

  No us quedeu a casa!!

  % Asfalt: 100.0
  % Terra: 0
  % Corriols: 0
  Desnivell positiu: 200
  Desnivell negatiu: 0
  Desnivell acumulat: 0

  Preus

  Preu: 5,00€

  Les inscripcions només es podran fer a través del web www.bicinscripcions.cat. No seran vàlides les inscripcions dels ciclistes que siguin menors de 15 anys el dia de la Pedalada. A l’hora d’inscriure-us, al formulari haureu d’indicar el vostre DNI i data de naixement. Pulseu el botó BUSCAR DADES i el sistema retornarà si teniu una llicència de ciclisme en vigor. En cas afirmatiu, la vostra inscripció serà totalment gratuïta. Si no teniu llicència haureu d’abonar 5,00 euros en concepte de les assegurances d’accidents i de responsabilitat civil obligatòries per participar. Teniu el detall de les cobertures d’aquestes assegurances en aquest enllaç.

  El sistema no envia cap correu electrònic de confirmació de la inscripció. Per saber si tot ha anat correctament, heu de revisar el llistat d’inscrits que trobareu a bicinscripcions.cat.

  Les inscripcions es tancaran automàticament el dimarts 1 de novembre a les 12:00 hores del migdia o a l’arribar al límit de 2.500 participants.

  Número màxim de participants: 0
 • Mapa

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Comentaris

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *