• Descripció

  El proper dia 29 de desembre organitzem la Quarta edició de la St. Silvestre a Cardona amb el repte de millorar les anteriors.

  La cursa d’ enguany serà popular-competitiva. Podreu venir a competir i tindrem trofetjos pels tres primers en categoria femenina i masculina i a l’ hora podreu venir a fer-la de forma popular, podreu correr, caminar, fer marxa nòrdica…….

 • Informació de la cursa
  Categoria: Cursa de fons
  Adreça: Plaça de la Fira
  Cardona
  Confirmada: Si
  Organitzador: Cardona events
  Correu electrònic:
  Telèfon: 630 251 784

  Recorregut

  Distància (en metres): 5.400 metres
  Descripció Ruta:

  El recorregut de la cursa serà de 5400 metres i on la variant més significativa és la volta al Camí Nou, camí que envolta el castell, que aquest any està il·luminat, tot i que es recomana frontal, ja que la llum és un xic curta per tots aquells que vulgueu fer bones marques. TINDREM TAMBÉ UNA PETITA SORPRESA EN EL RECORREGUT D' AQUESTA EDICIÓ, JA QUE PASSAREM PER DINS DE LES NOVES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES INAUGURADES AQUEST ANY A CARDONA.

  IVª. SANT SILVESTRE

  Preus

  Els preus de les inscripcions són de 3 euros pels infantils, 10 euros pels grans anticipada i 12 euros el mateix dia en la cursa i 7 euros anticipada i 10 euros el mateix dia en la caminada popular.

  Serveis: Assitència mèdica
 • Mapa

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Comentaris

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *