• Descripció

  La Policia Municipal de Girona organitza la 7a Cursa i Marxa Popular de la Policia Municipal de Girona “Memorial Javi Hernández”. Ambdues proves són obertes a persones majors de 16 anys d’edat. Es pot participar acompanyat de gossos.

   

  1. Dia, hora i lloc: dijous 18 de gener de 2018, a l’esplanada del Pavelló de Fontajau. A les 09.30 h s’iniciarà la marxa popular i a les 10 h, la cursa.
  2. Distància: 5,3 km la marxa i 7,7 km la cursa.
  3. El recorregut serà per la Devesa de Girona i la llera del riu Ter, amb sortida i arribada a l’esplanada de gespa del Pavelló de Fontajau.
  4. Les inscripcions es tancaran el dilluns 15 de gener de 2018 o quan s’assoleixin els 350 participants. Hi haurà una bossa obsequi per a tots els participants i un obsequi pels gossos inscrits.
  5. Les persones participants permeten explícitament que el seu nom, cognom, gènere i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits, com també a la de resultats, si acaben la cursa, seguint la normativa establerta.
  6. Recollida de dorsals: el mateix dia de la cursa a partir de les 8.15 h al punt de sortida. Es perdrà l’inscripció si el dorsal no s’ha recollit 15 minuts abans de l’inici de la prova.
  7. El dorsal s’ha de col·locar a l’alçada del pit de manera visible. Queda prohibit córrer sense inscripció prèvia, és a dir, sense dorsal de la cursa, perquè això perjudica tot el col·lectiu i el desenvolupament de la prova.
  8. Temps màxim per finalitzar la marxa o la cursa: 1 hora.
   Km 1 – 8 minuts
   Km 2 – 16 minuts
   Km 3 – 24 minuts
   Km 4 – 32 minuts
   Km 5 – 40 minuts
   Km 6 – 48 minuts
   Km 7 – 56 minuts
   Km 7,7 – Arribada 60 minuts
  9. L’organització situarà al llarg del recorregut els controls suficients per vetllar per la seguretat de tothom qui participa en la prova. L’organització podrà modificar el recorregut per causes alienes i/o de força major.
  10. Els inscrits participen en la cursa sota la seva responsabilitat i el propi risc.
   L’organització declina tota responsabilitat pels danys que les persones participants puguin ocasionar durant la prova, a ells mateixos o a terceres persones.
  11. L’Ajuntament de Girona i la Policia Municipal es reserven el dret de fer l’enregistrament sonor i/o d’imatges durant el desenvolupament de l’activitat amb finalitats de difusió i arxiu, i sempre d’acord amb la legislació vigent en matèria de dret d’imatge i de protecció a la intimitat de les persones. No obstant això, l’Ajuntament de Girona no es fa responsable de l’enregistrament sonor o d’imatges per part de terceres persones en activitats obertes al públic en general.
  12. L’organització es reserva el dret a demanar el DNI o document similar per comprovar l’edat i/o la identitat de les persones participants.
  13. L’organització no anotarà el temps dels corredors. Qui vulgui saber el seu temps ho haurà de fer personalment.
  14. Els gossos hauran d’anar lligats en tot moment i hauran de complir la normativa vigent en matèria d’animals.
  15. L’organització resoldrà tot allò no previst en aquest reglament.
  16. El fet d’inscriure’s implica l’acceptació d’aquest reglament.
  17. Hi haurà servei de dutxes i de guarda-bosses.
 • Informació de la cursa
  Categoria: Marxa
  Adreça: Pavelló de Fontajau, Girona
  Girona
  Confirmada: Si
  Organitzador: Policia Municipal de Girona
  Telèfon: 972 18 16 10

  Recorregut

  Distància (en metres): 5.300 metres
  Descripció Ruta:

  El recorregut serà per la Devesa de Girona i la llera del riu Ter, amb sortida i arribada a l'esplanada de gespa del Pavelló de Fontajau.

  Preus

  Data límit per inscripcions: 15/01/2018

  Les inscripcions són gratuïtes i es tancaran el 15 de gener de 2018 o quan s’assoleixin els 350 participants.

  En el moment de la inscripció es demanarà una aportació econòmica voluntària que es destinarà integrament a Càritas Girona.

  Número màxim de participants: 350
  Serveis:
  • Dutxes
  • Guarda roba
 • Mapa

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Comentaris

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *