• Descripció

  – La VolcaNoLimits Marathon en la seva essència. Un recorregut de 55 km, on es combinaran corriols, pistes i senders de tot tipus, amb desnivells importants (1.850 mts+) i trams de dificultat elevada, però en aquesta edició s’han eliminat la major part dels trams no cicables, depenent de l’estat del terreny d’aquell dia i sobretot de l’estat físic del participant. En el cas de pluja, els dies abans, la dificultat del recorregut pot augmentar considerablement. El recorregut, prèviament ha estat testat per 50 ciclistes de nivell mig-alt. Una cursa per gaudir 100×100 de la Garrotxa en estat pur.

  – La Half VolcanoLimits, estarà formada per un recorregut de 45 km, dels quals 33 km coincidiran amb la VolcaNolimits Marathon. Un circuit exigent, amb 1.500 mts+, però més assequible per aquells que els fascina el món del MTB. Tot i així, dependrà de l’estat del terreny i del nivell físic del ciclista que la dificultat sigui més o menys elevada.

  – La VolcanoLimits Sprint és un recorregut de 25 km, coincidents amb la primera part de la distància Marató i Half. Un circuit curt però a l’alhora exigent combinat amb els magnífics paisatges típics de la Garrotxa que farà que puguis gaudir d’una prova com aquesta en tots els nivells.

 • Informació de la cursa
  Categoria: BTT
  Adreça: Pavelló
  Les Planes d'Hostoles
  Confirmada: Si
  Correu electrònic:

  Recorregut

  Distància (en metres): 45.000 metres

  Preus

 • Mapa

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Comentaris

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *