• Descripció

  La Llagostrail compta amb dos recorreguts perquè trobis el més escaient a la teva forma física o al teu repte personal. Ambdós recorreguts tenen el punt de sortida a la zona esportiva de Llagostera i finalitzen al mateix punt.

 • Informació de la cursa
  Adreça: Avinguda de l’Esport (zona esportiva)
  Llagostera
  Confirmada: Si
  Organitzador: Grup Excursionista Bell Matí
  Correu electrònic:

  Recorregut

  Distància (en metres): 12.000 metres
  Descripció Ruta:

  Recorregut i perfil de la cursa curta (12km, 430m D+)

   

  Avituallament 1: km 5
  Avituallament 2 (arribada): entrepà de botifarra a la brasa i cervesa.

  Desnivell positiu: 430

  Preus

  Preu: 8,00€

  Reglament Llagostrail Ridaura 2017

  1. Condicions de participació
  1.1. Per participar a la cursa de 21 km s'ha de ser major d'edat el dia de la cursa, per participar a la cursa curta (12km), si ets menor, cal justificant del tutor.
  1.2. Els corredors han de tenir la preparació adient per fer front al quilometratge i al desnivell de la prova.
  1.3. Els corredors han d'haver realitzat correctament tots els passos i requisits de la inscripció.
  1.4. La cursa podrà acollir un límit màxim de corredors (400).
  1.5. La inscripció NO CONFIRMA la plaça sense el corresponent pagament de la mateixa. L’assignació de places es regirà per estricte ordre d’ingrés, fins a completar la totalitat de participants esmentat en l’apartat anterior.
  1.6. L'organització es reserva el dret d'ampliar o reduir el nombre de places. Aquesta modificació seria anunciada a la web del GE Bell Matí ( www.bellmati.cat ).
  1.7. La sortida de les curses serà a l’Avinguda de l’Esport de Llagostera (just davant de la zona esportiva) i els horaris seran els següents:
  9:30h: Sortida cursa llarga (21km)
  9:45h: Sortida cursa curta (12km)
  10:00h: Curses infantils

  1.8. El control d’arribada es tancarà a les 14:00h, per tant el temps màxim per fer la cursa serà de 4,5 hores.

  2. Material i roba
  2.1. L’organització donarà a cada participant, bossa del corredor. La bossa contindrà el pitrall amb el xip.
  2.2. Per la cursa llarga, es recomana portar motxilla d’hidratació, ronyonera o bidons de mà i el telèfon mòbil carregat.
  2.3. Els corredors han de portar calçat adequat a les condicions tècniques que requereixen les curses de muntanya.
  2.4. Els participants s’han d’equipar de diferent roba tècnica per fer front les diverses condicions meteorològiques que hi pugui haver el dia de la cursa.
  2.5. La direcció de cursa es reserva el dret a fer canvis, en funció de de les condicions meteorològiques, fins el mateix dia de la cursa.

  3. Pitralls i xip
  3.1. La recollida dels pitralls i el xip serà el mateix dia de la cursa, diumenge 26 de novembre, a partir de les 7:30h al Local Polivalent de Llagostera (zona esportiva).
  3.2. Per recollir el pitrall serà necessari presentar el passaport, el DNI o un document equivalent pels estrangers, la targeta federativa (en cas d’estar federat).
  3.3. Cada un dels participants tindrà un pitrall amb un color representatiu del recorregut que ha decidit inscriure’s.
  3.4. És obligatori portar el pitrall visible, a la part frontal, perquè l’organització pugui identificar als participants amb claredat en cada un dels controls.
  3.5. No està permès cap canvi de pitrall entre corredors.

  4. Controls i avituallaments
  4.1. Durant el recorregut hi hauran diferents punts de controls repartits al llarg del mateix.
  4.2. Els corredors hauran de quedar registrats en tots els punts de control establerts.
  4.3. Cada un dels controls/avituallaments també serà un punt d’informació on els participants podran trobar resposta a les inquietuds que els sorgeixin durant la carrera.
  4.4. Els avituallaments estaran repartits al llarg del recorregut i seran els següents:
  Cursa de 12km: 1 avituallament al km 5 + avituallament d'arribada
  Cursa de 21km: 3 avituallaments als km 5, 10, 17 + avituallament d'arribada

  A l'avituallament de l’arribada hi haurà entrepà de botifarra a la brasa i cervesa per tots els participants.

  4.5. Durant els recorreguts els avituallaments seran líquids i sòlids i hi trobareu, com a mínim, aigua, beguda isotònica, fruits secs i galetes.
  4.6. Als avituallaments es podrà reomplir les bosses d’hidratació i bidons.
  4.7. Els participants han de llençar els residus de l'avituallament dins del perímetre marcat per l'organització.
  4.8. Els corredors han d'estudiar amb determinació on estaran situats cada un dels avituallaments per ser conscients de la distància i el desnivell existent entre els diferents punts.

  5. Penalitzacions i desqualificacions
  5.1. L’organització podrà penalitzar amb temps o desqualificar aquells corredors que no compleixin les normes del present reglament.
  5.2. Les sancions seran consensuades per l’organització un cop finalitzi la cursa i el director de carrera imposarà la penalització corresponent segons la gravetat dels fets.

  6. Retirades
  6.1. Els corredors que decideixin abandonar la carrera hauran de retirar-se en un dels punts de control. Només una lesió de gravetat justificarà que un participant abandoni en un altre punt del recorregut, ja que això implicaria un rescat sigui terrestre o aeri.
  6.2. L’organització només es compromet a tornar als participants, al punt de sortida i arribada de la cursa, quan hagin abandonat en un control amb accés motoritzat.
  6.3. L’organització no tornarà als participants que han abandonat a l’arribada, fins que no haig passat el darrer participant pel punt de control on hagi abandonat, per tal d’assegurar el desenvolupament òptim de la cursa.
  6.4. Els corredors que decideixin abandonar la cursa ho hauran de comunicar a l’organització.

  7. Emergències
  7.1. Els participants de la Llagostrail hauran d’alertar en el punt de control o avituallament més pròxim qualsevol tipus d’incidència.
  7.2. Si un corredor està ferit els corredors estan obligats a parar-se per socorre’l i prestar-li tota l’ajuda possible.
  7.3. En cas d’emergència cal trucar als següents telèfons per notificar-ho:
  663 727 395 (Emergència 1)
  629 777 087 (Emergència 2)
  En cas d’emergència sense zona de cobertura els corredors estan obligats a trucar al 112.

  8. Medi ambient
  8.1. La cursa discorre per uns entorns natural únics i cal que continuïn tal com estan. Els participants hauran de conservar i preservar el medi.
  8.2. La flora i la fauna constitueixen les zones protegides naturals per on transcorren els 2 recorreguts.
  8.3. Els corredors hauran d'adaptar-se a cada una de les diferents tipologies de terreny que es trobaran durant els recorreguts.
  8.4. Com a corredors de muntanya, cada un dels participants, no només hauran de preservar el medi, sinó actuar amb responsabilitat i tenir un comportament exemplar davant de qualsevol adversitat.

  9. Recorregut i marcatge
  9.1. Alguns trams del recorregut seran compartits amb vehicles motoritzat. Cal extremar les precaucions, i aturar-se si cal, abans de creuar la calçada.
  9.2. Els corredors hauran de respectar els filats, les portes i tot tipus de tanca relacionat amb la seguretat del bestiar o finques privades.
  9.3. El recorregut estarà marcat amb cinta plàstica, guix i altres elements de senyalització ubicats regularment depenent de la tipologia del terreny i dels diferents camins, essent responsabilitat de cada participant localitzar la senyalització i seguir-la.
  9.4. És obligatori seguir l'itinerari marcat, així com passar per tots els controls de pas establerts.
  9.5. Si la situació ho exigeix, l'organització podrà realitzar les modificacions que consideri necessàries, així com retardar l'horari previst de la carrera.
  9.6. L’organització només suspendrà la prova si la integritat física dels corredors està en perill, en cap cas l'organització suspendrà la prova per raons meteorològiques normals no extremes.

  10. Responsabilitat del corredor
  10.1. Els inscrits a la cursa participen voluntàriament i sota la seva responsabilitat en la competició. Per aquest motiu, l’entitat organitzadora, els col•laboradors, els patrocinadors i els altres participants queden lliure de qualsevol responsabilitat civil.

  11. Protecció de dades
  11.1. D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 del 13 de Desembre, totes les dades dels participants seran incloses en un fitxer privat propietat dels organitzadors, amb la finalitat exclusiva de la gestió de la prova.

  12. Drets d'imatge
  12.1. Tots els corredors renuncien als seus drets d'imatge durant la cursa.
  12.2. L'organització podrà utilitzar les imatges de la cursa per motius d'interès propi.

  13. Modificació del reglament
  13.1. L'organització es reserva el dret de modificar el present reglament si les circumstàncies ho exigeixen.

  14. Inscripció
  14.1. La Llagostrail és una cursa de mitja muntanya amb 2 recorreguts, de 21km i 900m D+, i de 12km i 400 m D+. A més, es duran a terme curses infantils (gratuïtes) per als més menuts.
  14.2. La inscripció a les curses infantils és GRATUÏTA i es farà el mateix dia de la cursa, entre les 8h i les 9h, a la zona esportiva.
  14.3. Les inscripcions de les curses de 21 i 12km es realitzaran a través la web del GE Bell Matí (bellmati.cat). L’organització es reserva el dret d’admetre inscripcions el mateix dia de la cursa si queden places lliures (Preu: 20€ cursa de 21km; 12€ cursa de 12km).
  14.4. El preu d’inscripció inclou:
  Avituallaments en cursa.
  Avituallament d’arribada (entrepà de botifarra a la brasa i cervesa).
  Pitrall - Sistema de cronometratge.
  Llistes de classificació al moment.
  Llistes de classificació On-line.

  15. Categories i premis
  15.1. La Llagostrail tindrà 2 recorreguts, i cada recorregut tindrà les categories següents: Categoria Femenina i Masculina (Absolut, Sub23, Màster 45).
  15.2. Hi haurà trofeus pels tres primers classificats (absoluts) femení i masculí.

  16. Acceptació
  16.1. La formalització de la inscripció a la Llagostrail implica l'acceptació del present reglament.

  Número màxim de participants: 400
 • Mapa

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Comentaris

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *