• Descripció

  Us convidem el dissabte 23 de setembre a participar al raid d’aventura a Malgrat de mar, una prova per equips desenvolupada en el medi natural, on la qual es practiquen diferents disciplines esportives on l’orientació i l’estratègia hi juga un important paper.

  Es tracta d’aconseguir la màxima puntuació amb el mínim temps possible, passant per diferents fites o punts de control realitzant activitats esportives diverses, que de moment us les mantindrem secretes fins que s’acosti la data.

  Hem dissenyat 4 categories perquè trobeu la més adient per al vostre equip:

  • Familiar: Pensada per equips de 2 a 4 components que es vulguin iniciar al món dels raids, sobretot per els menuts de casa. Edat mínima 5 anys i acompanyats del pare, mare o tutor. Amb una durada aproximada de 3 hores. Aquesta categoria està pensada perquè la pugui fer tothom. Un cop comenceu la prova, ja descobrireu a on us haureu de dirigir exactament per fer la següent secció. Les distàncies entre seccions són realment curtes, i totes es disputen a dins del terme municipal de Malgrat de Mar. Per limitar el menys possible l’accés a la categoria s’ha optat per no posar una secció especifica de btt i utilitzar qualsevol mitjà de rodes no motoritzat per realitzar les transicions entre seccions; Entenem com a mitjà de rodes no motoritzat una bicicleta de passeig, bici sense pedals, patinet, tricicle, patins, etc
  • Open: Pensada per equips que ja hagin participat en algun raid anteriorment. Hi podran participar nois i noies a partir de 10 anys acompanyats del pare, mare o tutor. Aquesta tindrà una durada d’unes 5 hores aproximadament. Puntuable per copa Catalana de raids d’aventura.
  • Aventura: 7 hores aproximadament de durada. Per els experts i veritables aventurers. No recomanada per a equips que no tinguin un cert bagatge. Edat mínima 16 anys.
  • Elit: Estipulada a 8 hores, tindrà aproximadament el mateix circuit que Aventura, però amb més duresa ja sigui per distància i/o desnivell de les seccions. Necessari ser major d’edat. Puntuable per copa Catalana de raids d’aventura. D’aquesta prova també, en sortirà el El ampió de Catalunya.

  Els equips podran ser de 2 a 4 components.

   

  Categoria

  Distàncies

  Desnivell acumulat positiu

  Temps

  Familiar

  10 km

  0 metres

  3 hores

  Obert

  47 km

  850metres

  5 hores

  Aventura

  62 km

  1450 metres

  7 hores

  revelador

  71 km

  1850 metres

  8 hores

 • Informació de la cursa
  Adreça: Parc Francesc Macià
  Malgrat de Mar
  Confirmada: Si
  Organitzador: Grup Excursionista Malgratenc
  Correu electrònic:

  Recorregut

  Distància (en metres): 45.000 metres

  Preus

  Data límit per inscripcions: 18/09/2017

  Inscripció categoria familiar: 20€/persona. Suplement de 3€/persona per llicència temporal si no se’n disposa.

  Inscripció categoria open, aventura i elit: 25€/persona. Suplement de 5€/persona per llicència temporal si no se’n disposa. Suplement de 5€/persona per pinça Sportident si no se’n disposa.Minim Si9

  A partir del dia 10/9/17 finalitza el període d’inscripció amb descompte. S’incrementarà el preu en 5€/persona

  Obsequis:

  Hi haurà una bossa del corredor per cada participant
  Premi als tres primers de cada categoria i a
   l’equip que reculli més brossa de Peu-O!.

  Serveis: Assitència mèdica
 • Mapa

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Comentaris

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *