• Descripció

  Solidària amb Osonament

  El proper 16 de setembre de 2017 es durà a terme la 3a edició de la 4xM, la Marató per relleus solidària amb Osonament (Serveis integrals de Salut Mental). La iniciativa sorgí des del propi Club Olímpic Manlleu en base a dos aspectes fonamentals:

  1. Recuperar i consolidar la Marató per Relleus a Manlleu, que ja havia existit amb molt d’èxit durant 11 edicions, concretament des de 1990 fins l’any 2000.
  2.  Incorporar una finalitat solidària vinculada amb la prova, on destinar-hi tots els fons recaptats en la mateixa, i més concretament en la seva segona edició a Osona contra el càncer.

  La prova té caràcter estrictament esportiu i solidari, amb base al principi que a través de l’Esport es poden treballar els valors i en aquest cas més el de la Solidaritat. Un sol corredor, pot assolir i aportar grans marques, però el sumatori de varis corredors encara en pot aportar més, de la mateixa manera que una sola persona pot ser solidària però l’agrupació de vàries persones entorn un objectiu en comú encara pot aportar més valor quantitatiu i qualitatiu a nivell solidari. És doncs la marató per relleus la prova adient per mostrar i assolir mostres i resultats solidaris, entre corredors i com a societat.

 • Informació de la cursa
  Categoria: Infantils
  Adreça: Plaça de Fra Bernadí
  Manlleu
  Confirmada: Si
  Organitzador: Club Olímpic Manlleu
  Correu electrònic:

  Recorregut

  Distància (en metres): 1.000 metres
  Descripció Ruta:

  250m a partir del 2010

  500m 2009-2007

  1000m 2006-2004

  Preus

  Preu: 5,00€
 • Mapa

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Comentaris

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *