• Descripció

  Un any més arriba la Diada Montserratina, una de les darreres cites del calendari cicloturista català. La tradicional festa, organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme, arriba a la 69a. edició i es celebrarà el proper diumenge 5 de novembre amb la pujada per a tots els ciclistes a la muntanya de Montserrat per donar gràcies a la Mare de Déu per les fites de la temporada.

  Com sempre, no cal inscriure’s prèviament a aquest esdeveniment. Només cal pujar a l’Abadia per qualsevol dels vessants com ara el de Monistrol de Montserrat, el del Coll de Can Maçana, per Sant Cristòfol o pels camins de terra amb BTT.

  La pujada des de Monistrol per la carretera BP-1121 serà controlada pels Mossos d’Esquadra i Policia Local amb limitació d’accés als vehicles de 8:30 h a 9:15 hores.

  El repartiment dels tradicionals pins commemoratius per a tots els ciclistes assistents i cintes pels clubs es realitzarà al Mirador dels Apòstols a partir de les 9:00 hores. El Pare Rector Joan Maria Mayol farà l’acte de benedicció al Mirador dels Apòstols a les 9:45 hores.

 • Informació de la cursa
  Adreça: BP-1121 i C-55
  Monistrol de Montserrat
  Confirmada: Si
  Organitzador: Federació Catalana de Ciclisme
  Correu electrònic:

  Recorregut

  Preus

 • Mapa

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Comentaris

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *