• Descripció

  Els propers dissabte i diumenge, dies 14 i 15 de gener de 2017, el Centre Excursionista d’Olot organitzarà, com cada any i des d’en fa 35, les 24 HORES A MUNTANYA. Enguany la sortida es farà a Olot (Recinte Firal). Com ja sabeu molts dels que heu participat en anteriors edicions, es pot completar tot el recorregut o fer-lo parcialment apuntant-vos a alguna de les diferents etapes que el componen. Des del CEO facilitarem un bus al final de cada etapa que tornarà als caminaires que ho vulguin a Olot.

  CAL DISPOSAR D’ASSEGURANÇA DE LA FEEC O DEL CEO, EN CAS DE NO TENIR-NE SOBRETOT CALDRÀ NOTIFICAR-HO AL FER LA INSCRIPCIÓ o TRUCANT AL 972.26.06.75

  Les 24 Hores a Muntanya són una prova de resistència i un grap repte però en cap cas és una cursa, el format és de marxa amb un guia diferent a cada etapa que marca el pas i el camí que no està prèviament senyalitzat. Així doncs, no es pot fer el recorregut corrents i mai es pot adelantar al guia que ens descobreix la ruta.

  A més de ser una prova de resistència, és també un vincle d’unió i col·laboració entre les diferents entitats excursionistes de la comarca que al llarg dels anys es coordinen entre elles i col·laboren per oferir-vos uns itineraris escaients de cada un dels pobles de la Garrotxa. Hi haurà un avituallament ofert pel corresponent municipi al final de cada etapa i també un refrigeri enmig però recomanem que cadascú es porti les seves necessitats alimentàries. Esperem la vostra participació, tant si voleu fer només una o dues etapes, com si us atreviu a fer-les totes, per gaudir d’uns indrets molt bells de les nostres contrades i de la companyonia del excursionistes que hi participeu.

 • Informació de la cursa
  Categoria: Marxa
  Adreça: Recinte Firal, Carrer Madrid, Olot
  Olot
  Confirmada: Si
  Organitzador: Centre Excursionista d'Olot
  Correu electrònic:
  Telèfon: 972260675

  Recorregut

  Distància (en metres): 76.000 metres
  Descripció Ruta:

  Primera etapa : d’Olot a Les Planes d’Hostoles (6h)

  Segona etapa : De Les Planes d’Hostoles a Rupit passant per Coll de Condreu (4h)

  Tercera etapa : de Rupit a Sant Romà de Sau (4h)

  Quarta etapa : de Sant Romà de Sau a Sant Hilari Sacalm (6h)

  Sumant un total de 76km i 24 hores a muntanya!

  % Asfalt: 0.0
  % Terra: 0
  % Corriols: 0
  Desnivell positiu: 0
  Desnivell negatiu: 0
  Desnivell acumulat: 0

  Preus

  PREU ANTICIPAT  fins el 12 de gener : Socis Adults 8€ / No socis Adults 12€ / Federat a la FEEC 10€ / Nens Socis fins 14 anys 2€ / Nen No Soci fins 14 anys 3€.

  PREU ONLINE  i PRESENCIAL divendres 13 , dissabte 14 i diumenge 15: Socis Adults 10€ / No socis Adults 15€ / Federat a la FEEC 13€ / Nens Socis fins 14 anys 3€ / Nen No Soci fins 14 anys 5€

 • Mapa

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Comentaris

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *