• Descripció

  L’Oncotrail és una cursa per equips de 100 km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l’Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell i que té com a objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. La cursa se celebra cada any el primer cap de setmana d’octubre.

  La cursa
  La cursa es du terme a Baix Empordà i té recorregut circular d’uns 100 quilòmetres amb arribada i sortida a Palafrugell. Cada equip ha de recórrer aquest trajecte en un màxim de 30 hores.

  Els equips estaran formats per un mínim 6 persones i màxim de 8 persones, 4 de les quals han d’estar sempre en marxa i la resta seran de l’equip de suport. Els integrants de l’equip es poden rellavar entre ells en qualsevol dels punts de control de pas.

  El recorregut és d’aproximadament 100 km, amb sortida i arribada a Palafrugell. Primer de tot, passarà per la zona de la costa i després, s’enfilarà cap a les Gavarres.

 • Informació de la cursa
  Categoria: Caminada
  Adreça: Carrer de Sant Antoni
  Palafrugell
  Confirmada: Si
  Organitzador: Fundació Oncolliga Girona
  Correu electrònic:
  Telèfon: 972 224 963

  Recorregut

  Distància (en metres): 100.000 metres
  Descripció Ruta:

  Mapa Oncotrail 2017 relleu

  Preus

  En el moment de fer la inscripció, cal abonar la quantitat de 40 euros per participant. S'acceptaran inscripcions fins el 11 de setembre de 2017.

  Per poder participar en l'Oncotrail, cada equip haurà de fer un donatiu a la Fundació Oncolliga Girona per un import mínim de 1.000 euros, quinze dies abans de l'inici de la cursa. Com a novetat, en aquesta edició les donacions es podran fer directament des de l'apartat Donacions a equips d'aquesta pàgina web.

 • Mapa

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Comentaris

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *