• Descripció

  La Lluçanès Feréstec és una prova esportiva per a totes les persones amants de la BTT amb un recorregut exigent, tant a nivell físic com tècnic, perquè gaudiu d’una jornada inoblidable per camins i corriols del Lluçanès. Amb el poble de Prats de Lluçanès com a punt de sortida i d’arribada, aquest esdeveniment esportiu és puntuable pel Campionat de Catalunya Marató XC de la Federació Catalana de Ciclisme.

  La Unió Ciclista del Lluçanès us anima a participar a la dotzena edició, amb un itinerari ben senyalitzat, que se celebrarà el proper diumenge, 5 d’abril de 2020 i que també inclou el 8r Memorial Òscar Luceño.

  En total, prop de 76 quilòmetres i uns 2053 metres de desnivell positiu pels més atrevits que facin el recorregut llarg, o bé uns 42 quilòmetres en l’opció més curta, en què s’ho passarà tan bé aquell qui competeixi com qui vulgui gaudir del Lluçanès Feréstec. A més, el punt d’informació turística de Prats de Lluçanès romandrà obert tot el dissabte, 4 d’abril, a la tarda per poder conèixer millor les oportunitats que ens ofereix el territori.

  El preu de la inscripció inclou servei d’ambulància, servei de fisioteràpia, servei i assistència mecànica a càrrec de Tona Bikes dins el recorregut en què els recanvis aniran a compte del participant, vehicle 4×4 amb servei mèdic, senyalitació i marcatge de tot el recorregut, control de temps amb xip, dutxes, rentat de bicis, avituallaments líquids i sòlids, entrepà de botifarra, postres i begudes, sorteig de regals i un obsequi per a totes les persones participants que s’entregarà un cop es retorni el dorsal a la línia d’arribada.

  Tant per a les tres primeres posicions de la categoria femenina com per la masculina del recorregut llarg de la Lluçanès Feréstec i per a la persona participant més veterana hi haurà una espatlla de pernil de regal.

 • Informació de la cursa
  Categoria: BTT
  Adreça: Passeig del Lluçanès
  Prats de Lluçanès
  Confirmada: Si
  Organitzador: Unió Ciclista del Lluçanès
  Correu electrònic:
  Telèfon: 646091308

  Recorregut

  Distància (en metres): 76.000 metres

  Preus

  Serveis:
  • Aparcament
  • Dutxes
  • WC
  • Assitència mèdica
  • Fisioteràpia-Massatges
 • Mapa

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Comentaris

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *