• Descripció

  La primera edició l’any 1998 va tenir uns 500 caminadors, i després de l’èxit de la darrera edició, amb més de 3000 caminadors, repetirem el format. Hi haurà una caminada de només 9,5 km (FAMILIAR) i tornarem a fer l’us d’internet per apuntar-vos a la Marxa. No faltaran les caminades de sempre, de 18 km (MITJANA) i de 29 o 25 km (LLARGA).

  Com veieu, els caminadors sereu de caire familiar, caminador o experimentat segons el circuit que trieu. Tots gaudireu de l’entorn de Sant Fruitós, caldo, botifarra i samarreta de record. Tothom passejarà al costat del riu Llobregat i visitarà l’entorn del Monestir de Sant Benet. Caminadors i experimentats passaran per un Molí d’oli i ermita romànica, i els més experimentats podran caminar i veure i gaudir de tots el racons de  tot el terme de Sant Fruitós. Gràcies per acompanyar-nos un any més!

 • Informació de la cursa
  Categoria: Marxa
  Adreça: Carrer València
  Sant Fruitós de Bages
  Confirmada: Si
  Organitzador: Grup posat en marxa
  Correu electrònic:
  Telèfon: 675 95 34 94

  Recorregut

  Distància (en metres): 18.000 metres
  Descripció Ruta:

  Itinerari: El Bosquet, bosc Espés, riu Llobregat, Sant Benet de Bages (tornada del familiar pel camí paisatgístic de Sant Benet fins al Bosquet), Molí de l’Oli, Sant Jaume d’Olzinelles (tornada del mitjà, passant per Les Oliveres fins al Bosquet), Casa Coll, Santa Anna de Claret (la drecera farà via per la Sagrera fins al Bosquet), la Rosaleda i el Bosquet.

  Els recorreguts estaran marcats amb estaques de tres colors: blaves pels recorreguts familiar i mitjà, grogues pel recorregut llarg i vermelles que prohibiran el pas. Que romandran clavades als marges dels camins i als encreuaments

  % Asfalt: 0.0
  % Terra: 0
  % Corriols: 0
  Desnivell positiu: 0
  Desnivell negatiu: 0
  Desnivell acumulat: 0

  Preus

  9,5€

  Obsequis:

  Tots gaudireu de l’entorn de Sant Fruitós, caldo, botifarra i samarreta de record

  L’hora màxima d’entregues d‘entrepans als corredors a la línia d’arribada serà a les 11 h.

 • Mapa

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Comentaris

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *