• Descripció

  63-42-21-10km

  La Marató i Mitja és la prova més dura de l’esdeveniment i té un recorregut només apte pels més agosarats. Es tracta d’una cursa d’ultra-resistència que transcorre per un circuit amb una llargada de 63 Kms. L’itinerari no para de pujar i baixar, però a més, cal destacar-ne que arriba fins al mar, on els participants podran córrer per la sorra de dues de les cales més boniques de la zona.

  Per prendre part en aquesta competició, cal que els participants disposin de la llicencia anual apta per la competició expedida per la FEEC (mínim modalitat C), la FEDME, o d’altres federacions estrangeres adherides a la UIAA (Unió Internacional d’Associacions d’Alpinisme) i a la FSA (Federació Internacional d’Esports d’Alçada). També podran prendre part els posseïdors de la tarja temporal de la FEEC que es tramita únicament per al mateix dia de la cursa i té un preu de 5€ addicionals.

  Hi hauran avituallaments en la major part del recorregut, però en el tram exclusiu d’aquesta prova, aquests estaran molt més espaiats. Per això es recomana portar un sistema d’hidratació al damunt. Tots els participants tindran avituallament al finalitzar la prova. També hi haurà premis per als guanyadors, servei de massatge i dutxes/vestidors (al Pavelló Municipal d’Esports).

 • Informació de la cursa
  Adreça: Pavelló
  Santa Cristina d'Aro
  Confirmada: Si
  Organitzador: Associació Esportiva Matxacuca
  Correu electrònic:
  Telèfon: 972 83 56 90

  Recorregut

  Distància (en metres): 63.000 metres
  Descripció Ruta:

  Desnivell acumulat: 3170

  Preus

  Data límit per inscripcions: 07/12/2017

  35 € (Només anticipades)

 • Ruta

  Powered by Wikiloc
 • Mapa

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Comentaris

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *