• Descripció

  Com cada any la Unió Excursionista de Vic organitza la tradicional caminada que surt des de Collformic, sota del Matagalls, i transcorre per uns dels paisatges de tardor més singulars i bonics de la zona fins arribar a la capital osonenca. Es tracta d’una caminada popular de 30 km, amb diferents avituallaments durant tot el recorregut, entre els quals, en el primer a uns 11 km de la sortida, es pot fer un bon esmorzar amb botifarra i vi.

  S’organitzen autocars que sortiran del recinte firal El Sucre de Vic i hi hauran sortides continuades des de les 7 fins a les 8 del matí.

  A 2/4 de 8 del matí es començaran a donar sortides a Collformic. El control d’arribada es tancarà a les 4 de la tarda dins el recinte firal El Sucre de Vic, coincidint amb la Fira de la Muntanya. Els participants en la caminada hi tindran accés lliure.

 • Informació de la cursa
  Categoria: Caminada
  Adreça: Recinte firal El Sucre
  Vic
  Confirmada: Si
  Organitzador: Unió Excursionista de Vic
  Correu electrònic:

  Recorregut

  Distància (en metres): 33.000 metres

  Preus

  Data límit per inscripcions: 04/11/2018

  Preus: Soci Unió excursionista de Vic 17 €, no socis 20 €. Es obligatori tenir una assegurança que cobreixi qualsevol contingència durant la caminada, com estar federat. Per els no federats la Unió contracta una assegurança per el dia de la caminada i el seu preu es de 3 €.

  Les inscripcions s’obriran el dissabte 20 d’octubre i es tancaran el diumenge 4 de novembre a les 8 del vespre o a 600 participants. Passada aquesta data, l’organització es reserva el dret de fer inscripcions, o no, en tot cas amb un recàrrec de 5 euros.

 • Mapa

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Comentaris

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *