• Descripció

   

  Aquesta edició vol ser l’edició més dinàmica de les que s’han fet fins ara de les 4 milles, tindrem nous reptes al recorregut, una classe prèvia d’escalfament a carrec de ‘Seb Fit N Yog’ i trofeu per les 3 primeres arribades amb gos i a més estrenem plana web.

  Tindrem el pas del ‘terror i por’ amb molt bon humor, a càrrec de ‘Paco Merrte’, la batukada Kaboa, un avituallament intermedi i un altre complet al final i pels mes petits la nostra activitat de pintura.

  L’activitat final d’aquest any sera de aerobic ‘TOTAL’, seguiran donan guerra les colles de la caminada ‘Formula 1, Pirata i Guerreres Masai’ i com sempre amb bona música i bones vibracions.

 • Informació de la cursa
  Categoria: Caminada
  Adreça: Plaça de les Casernes
  Vilanova i la Geltrú
  Confirmada: Si
  Organitzador: AE XTERRARUN
  Correu electrònic:

  Recorregut

  Distància (en metres): 7.000 metres
  Descripció Ruta:

  La nostra caminada no és normal. La sortida és conjunta encara que darrera de les corredores. Hi ha tres colles, guiades per una voluntària portadora d'una bandera, la colla FORMULA 1, on es camina ràpid i de tant en tant es fa una mica de trot (ideal per als que voleu començar a córrer), una colla PIRATA, caminen però sempre a bon ritme, es fa un bon exercici i una última GUERRERES MASAI, on es camina tranquil·lament però sense pausa.

  Preus

  Preu: 13,00€
  Obsequis:

 • Mapa

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Comentaris

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *