• Descripció
  Aquesta edició vol ser l’edició més dinàmica de les que s’han fet fins ara de les 4 milles, tindrem nous reptes al recorregut, una classe prèvia d’escalfament a carrec de ‘Seb Fit N Yog’ i trofeu per les 3 primeres arribades amb gos i a més estrenem plana web.

  Tindrem el pas del ‘terror i por’ amb molt bon humor, a càrrec de ‘Paco Merrte’, la batukada Kaboa, un avituallament intermedi i un altre complet al final i pels mes petits la nostra activitat de pintura.

  L’activitat final d’aquest any sera de aerobic ‘TOTAL’, seguiran donan guerra les colles de la caminada ‘Formula 1, Pirata i Guerreres Masai’ i com sempre amb bona música i bones vibracions.

 • Informació de la cursa
  Categoria: Cursa de fons
  Adreça: Plaça de les Casernes
  Vilanova i la Geltrú
  Confirmada: Si
  Organitzador: AE XTERRARUN
  Correu electrònic:

  Recorregut

  Distància (en metres): 7.000 metres
  Descripció Ruta:

  Una cursa bastant ràpida i plana, un recorregut molt bonic i diàfan, pel centre de Vilanova i el passeig marítim, de les poques curses mixtes, farem uns centenars de metres per terra a la zona del Ortoll. A mitja cursa hi ha un avituallament de líquids (també pels gossos) i altre complert al final. Tot el recorregut està marcat i guiat per mes de 60 voluntaris que animen a totes les corredores.

  Preus

  Preu: 13,00€
  Obsequis:

 • Mapa

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Comentaris

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *