Un missatge de la Generalitat de Catalunya

 

Dia Mundial de l'Activitat Física

Dia Mundial de l’Activitat Física

Celebreu-lo amb nosaltres!

Des de l’any 2002 la Organització Mundial de la Salut mitjançant resolució oficial “insta els Estats Membres a celebrar anualment un dia ‘Move for Health’ (Per la teva salut, mou-te) per promoure l’activitat física com a element fonamental de salut i benestar”.

El missatge principal a transmetre és: Acumuleu 30 minuts d’activitat física moderada cada dia!

La proposta de l’OMS prové d’una iniciativa anterior de gran èxit local i mundial de la organització brasilera Agita Sao Paulo i la xarxa AgitaMundo que aconsegueix, any rera any, aglutinar al voltant d’uns 5.400.000 participants en uns 2.500 esdeveniments per tot el món.

La Generalitat de Catalunya impulsa per cinquè any consecutiu la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física el proper 6 d’abril de 2014. Els actes commemoratius es duran a terme entre l’1 i el 14 d’abril.

Per celebrar-ho us proposem organitzar un esdeveniment que promogui l’activitat física o l’esport  o simplement augmenti l’activitat física diària. Qualsevol de les propostes que us presentem serviran per millorar la vostra salut.

Volem acumular més de 120.000 persones participant en les diverses activitats. Per sumar entre tots registreu al formulari els esdeveniments o activitats que decidiu fer!

Tots els moviments sumen i fan difusió del missatge!

 

Etiquetes:  #DMAF2014  i  #mou_te30minutsaldia

Propostes per celebrar el DMAF2014

Memòria  DMAF 2013

Memòria  DMAF 2012

Memòria  DMAF 2011

 

Més informació pafes.cat

 

Competidor
Author: Competidor