‘Competidors estrenem distància de 10 km en família!

Per celebrar els 10 anys de l’Oxfam Intermón Traiwalker, estrenem una nova distància de 10 km pensada per a tothom        que se suma a les ja conegudes proves de 50 km i 100 km. Així que no tens excuses per no repetir l’aventura esportiva més solidària i divertida A gaudir-la!  .

🌼

Vols viure una experiència inoblidable al costat de la teva família o amigx s? La prova de 10 km està especialment pensada per a vosaltes. El Oxfam Intermón Trailwalker 2020 és una ocasió perfecta per reforçar els valors de solidaritat i companyonia, fomentar l’esport i gaudir d’un pla molt emocionant en plena natura  al costat de les persones que més estimes. I és que amb la vostra participació construirem un futur sense pobresa.

Podreu realitzar la prova com més us agradi i al vostre ritme, caminant o corrent i gaudint en tot moment de l’recorregut i dels paisatges que recorrereu. A més, serà molt emocionant ja que es realitzarà el diumenge 17 de maig (en Girona ) i el diumenge 7 de juny (a Madrid ) a les 11:00 hores en els últims 10 km de la prova de 100 km, coincidint així en la arribada a meta. Si coneixes a un altre equip que faci 100 km, pots esperar-los per acompanyar-los en la meta!

Necessites més motius per apuntar-te? Aquí va un més: perquè participar en aquesta prova és encara més fàcil. Només has de formar un equip de mínim 2 persones i màxim 10, us podeu inscriure 1 o 2 persones i poc a poc anar afegint participants (recorda que els i menors hauran d’anar acompañadxs de adultxs). A més, la inscripció és més assequible -50 € per equip- i la recaptació mínima per persona també és inferior -150 € per persona o 50 € en el cas dels i les menors de 12 anys-.

GAUDEIX-EN FAMÍLIA

Sabies que amb la recaptació mínima d’una persona adulta podem apropar aigua a 3 famílies senceres? Per a moltes persones de el món que viuen en la pobresa, un gest tan quotidià com obrir i tancar una aixeta és tota una utopia. I el que encara és pitjor és que milers de dones i nenes hagin de caminar cada dia molts quilòmetres per anar a buscar aigua. Juntxs podem ajudar a que més famílies tinguin accés a aigua potable i neta.

Suma’t a l’repte i fes que els teus quilòmetres es converteixin en aigua!

Competidor
Author: Competidor

Posted on Categories Notícies

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

To use reCAPTCHA you must get an API key from here and enter keys in the plugin settings page at here