1.000 dorsals per la Marató i 200 per la Nit Pirineu
View this email in your browser
                                                                         

Inscripcions obertes per la Marató Pirineu i la Nit Pirineu

Les proves germanes de la Salomon Ultra Pirineu obren inscripcions després que aquesta emplenés les preinscripcions i realitzés el tradicional sorteig

La Marató Pirineu tindrà 1.000 dorsals disponibles mentre que el kilòmetre vertical nocturn de la Nit Pirineu, en tindrà 200

Foto: Ultra Pirineu / Edu Ferrer

14 de febrer de 2017 .- Un any més, les inscripcions per una de les curses de ultra distància més emblemàtiques s’han omplert. La Salomon Ultra Pirineu va registr més de 1.000 preinscripcions per la qual cosa es va realitzar el tradicional sorteig a l’Ajuntament de Bagà que va escollir els 1.000 elegits que tindran un dorsal a la prova de 110km i 6.800m de desnivell positiu que recorre el Parc Natural del Cadí Moixeró.

La Marató Pirineu i la Nit Pirineu afronten la seva quarta edició amb més ambició que mai. La Marató Pirineu continuarà fent descobrir als atletes la part cerdana del Parc Natural del Cadí Moixeró amb els seus 42km i 2.400m de desnivell positiu que amb inici i final a Bellver porten als atletes a coronar un dels punts més emblemàtics de la Serralada del Cadí, el Pas dels Gosolans. Fins a 1.000 dorsals estaran disponibles per aquesta prova on l’any passat es van imposar Ismail Razga i Paloma Lobera.

Per la seva banda, la Nit Pirineu també posarà a prova a 200 corredors que amb la llum del frontal il·luminaran el camí que els durà des del Telecabina de la Molina fins al Niu de l’Àliga, el refugi guardat més alt de Catalunya. 860 metres de desnivell repartits en 5 kilòmetres i què el jove Jan Margarit va guanyar el 2016 en 29’31’’ mentre que en categoria femenina Fátima de Diego va fer el mateix en 38’38’’.

Els corredors poden inscriure’s a través de la pàgina web de la prova fins a esgotar plaçes.

Posted on Categories Notícies

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *