24 de febrer de 2019

El Club Ciclista Cabrils et convida a passar un matí de diumenge recorrent corriols i gaudint de panoràmiques del Parc de la Serralada Litoral. Es tracta d’una caminada popular, en cap cas és una competició. Cada participant la completarà al seu ritme: CAMINANT O CORRENT.

Fidels a l’estil que intentem donar a la Cabrilenca, hem buscat corriols oblidats en el bosc, intentant allunyar-nos de pistes i zones concorregudes, que esperem us agradin i sorprenguin.

Al final de la caminada hi haurà lliurament d’un obsequi commemoratiu i la tradicional botifarrada per recuperar forces. Això si, els que sigueu celíacs  aviseu-nos al fer la inscripció i us prepararem esmorzar específic per a vosaltres.

Tens tota la informació, com sempre, a la  web de la Cabrilenca, Camines o Corres?

Inscripció anticipada fins el dia 13 de gener de 2018

  • Adult: 14€
  • Adult, soci La Concòrdia: 11€
  • Infantil <= 12 anys: 9€
Et garantim la talla de la samarreta que demanis
Inscripció a partir del dia
14 de gener de 2018

  • Adult: 16€
  • Adult, soci La Concòrdia: 13€
  • Infantil <= 12 anys: 11€
No et garantim la talla de la samarreta que demanis

Aportació solidària

Seguint amb les aportacions a causes solidàries de les darreres edicions, aquest any destinarem 0,50€ a la Iniciativa Solidària Múevete Por Los Que No Pueden, que té l’objectiu principal de donar a conèixer les Malalties Rares (ER, “Enfermedades Raras”) o minoritàries, animar als discapacitats a practicar esport saludable, eliminar barreres socials i apropar a la població la realitat dels pacients i familiars d’ER i recaptar fons per a continuar la recerca.

Posted on Categories Notícies

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *