Comença el compte enrere per a la marxa solidària de referencia mundial

 

La recaptació del Oxfam Intermón Trailwalker de 2019 ja supera els 50.000€

 

Quan encara falten cinc mesos per a l’edició de Girona, empreses i particulars ja han fet les seves primeres donacions

 

Es vol arribar a una recaptació de 800.000€ per als diversos projectes que Oxfam Intermón té en marxa per a ajudar al desenvolupament de les comunitats més necessitades
L’any passat es van inscriure un total de 382 equips i es van recaptar 636.339€

 

Barcelona, 11 de desembre de 2018.

 

L’Oxfam Intermón Trailwalker, que es celebrarà a Girona els dies 6 i 7 d’abril i a Madrid el 8 i 9 de juny, ja està escalfant motors. Ara per ara, la recaptació aconseguida de cara a l’edició de 2019 ja ha superat els 50.000€, en gran part gràcies al compromís d’empreses i de particulars que ja han començat a recaptar fons.

Per a l’edició de 2019, Oxfam Intermón vol que el Trailwalker arribi als 600 equips inscrits i a les 2.400 persones entre les edicions de Madrid i Girona. Això suposaria una recaptació, com a mínim, de 800.000€. Els equips que vulguin participar a la Trailwalker han de recaptar 1.500€, convertint-se d’aquesta manera en ambaixadors d’Oxfam Intermón per un dia.

 

Per això, des d’Oxfam Intermón s’anima a tot el món a participar en la Trailwalker: particulars, empreses, mitjans de comunicació, organitzacions civils, etc., i d’aquesta manera poder recaptar fons pels programes d’Oxfam Intermón, com els que estan relacionats amb el sanejament i la gestió de l’aigua en països com ara el Txad o Burkina Faso.

 

El Trailwalker al món La disciplina del trailwalker té els seus orígens en un entrenament militar del destacament de l’exèrcit britànic a Hong Kong: completar un recorregut de 100kms en un temps limitat, en equip i en un terreny irregular. Des que Oxfam Worldwide va començar el Trailwalker el 1981, milers de trailwalkers d’arreu del món han caminat més de 3 milions de kilòmetres i han recaptat més de 20 milions de dòlars en un total d’11 països: Austràlia, Hong Kong, Regne Unit, Nova Zelanda, Bèlgica, Japó, França, Irlanda, Índia i Espanya.

 

Gaudeix de la experiència que es viu al Trailwalker i accepta el repte solidari del Oxfam Intermón Trailwalker, inscriu-te a la web oficial:

https://trailwalker.oxfamintermon.org/ca

 

Més informació:

Web: https://trailwalker.oxfamintermon.org/ca

Fitxa tècnica Girona: https://trailwalker.oxfamintermon.org/ca/tw-girona

Vídeo Trailwalker 2018: https://www.youtube.com/watch?v=hVajVQ4d0rE

 

Competidor
Author: Competidor