Nacho Cáceres, atleta olímpic, reconeix en una entrevista feta per La Revista del DiR que ser el cap de cartell de la cursa l’omple d’orgull i és una motivació extra per a ell.

Enguany, ja hi ha més de cinc mil inscrits a la mítica prova que és l’única que creua una de les artèries principals de la capital catalana, l’Avinguda Diagonal

 

Barcelona, 30 de març de 2017.- L’atleta olímpic Nacho Cáceres correrà el proper 28 de maig la V Cursa DiR Guàrdia Urbana i serà novament el cap de cartell de la prova.

La cursa, que transcorre al llarg de 10 o 5 km per l’Av. Diagonal de Barcelona, ja compta amb més de 5.000 inscrits. Les inscripcions per a la carrera estan obertes a http://cursadiagonal.dir.cat/.

Per a Nacho Cáceres, participar en aquesta cursa «és un enorme orgull i una motivació per a mi» i afegeix que aquesta prova «aporta un al·licient impagable que és córrer per la Diagonal buida, sense cotxes i un matí de diumenge. És una sensació fantàstica».

Nacho Càceres, que enguany serà la seva segona cursa DiR Guàrdia Urbana, té una llarga trajectòria esportiva, entre la que destaquen la seva presència als Jocs Olímpics de Londres 2012 on va aconseguir el lloc 30 a la prova de marató amb un temps de 2h 17’ 11”.

L’atleta català, en el transcurs de l’entrevista, també ha fet referència a la cursa Kids, que se celebra el 27 de maig, i ha demandat més iniciatives com aquesta destinades als més petits. «La Cursa Kids no és només lleure i esport. És també inculcar als nens els valors de l’esport com la solidaritat, disciplina, esforç, etc.».

Cáceres conclou que «els pares han d’incentivar aquestes activitats per promoure l’educació física i els valors que representa l’esport».

Posted on Categories Notícies

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *