Oxfam Intermón Trailwalker és el major desafiament esportiu del món, per equips, per lluitar contra la pobresa. Consisteix en que equips de quatre persones aconsegueixin donatius abans de recórrer a peu 100 km en un màxim de 32 hores.

 

ÚNIC ULTRATRAIL AMB TRIPLE MOTIVACIÓ

–          Repte personal: Els participants de l’Oxfam Intermón Trailwalker han de recórrer 100 km de camí rural en un màxim de 32 hores. La via verda de Girona acollirà el pròxim 18 d’abril la cinquena edició entre Olot i Sant Feliu de Guíxols, a la Costa Brava.

El 20 de juny per segona vegada recorrerem la Vall de Lozoya i la Serra de Guadarrama, a la comunitat de Madrid.

–          En equip: No és una cursa de relleus, si no que els quatre membres de l’equip , han de començar i acabar junts en un exemple clar de solidaritat i treball en comú. Dues persones amb vehicle completen l’equip de recolzament que els ajudarà durant la marxa.

–          Per una bona causa: els equips es comprometen a recaudar abans de l’esdeveniment un mínim de 1.500euros per recolzar el treball d’Oxfam Intermón en més de 90 països en tot el món. Quilòmetre a quilòmetre, els equips recorden a les mils de persones que hauran ajudat amb els donatius recaptats a totes les persones que els han ajudat a la sortida amb el seu donatiu.

 

OXFAM INTERMÓN TRAILWALKER, UN ÉXIT MUNDIAL

En l’última edició de l’Oxfam Intermón Trailwalker, 495 equips recaudaren més de 940.000 eruos. La mitja és de 1.868 euros per equip. En la quinta edició l’objectiu són 600 equips inscrits entre  les dues edicions de Girona i Madrid, i superar els 1.120.000euros de donatius.

Actualment, la Trailwalker es celebra a 11 països: Hong Kong, Austràlia, Gran Bretanya, Nova Zelanda, Bélgica, Japó, Alemania, França, Irlanda i la India. A Espanya, es va organitzar el primer Trailwalker l’any 2011, i per sogona vegada, en el 2015 també comptarà amb dues edicions, la de Girona i la de Madrid.

Espanya, amb un crono de 9h 45min ostenta el rècord esportiu. En la tercera edició de la Trailwalker , ll’equip Kriter.net va batre el rècord absolut de totes les Trailwalkers.

Personatges de l’esport com Chema Martínez, Carlos Soria, Joel González, Maite Martínez, Adrià López, Ona Carbonell, Teresa Perales, María Vasco, David Barrufet, Álvaro Arbeloa, Andrea Fuentes, Gervasio Deferr, paco Roncero, entre d’altres, donen recolzament a la iniciativa.

 

TRAILWALKER GIRONA 2015

Recorregut: 100 km en un màxim de 32 hores
Quan: Dissabte 18 d’abril de 2015 a les 10h a Olot*
On: Via Verda Pirineu – Costa Brava (Girona)
Desnivell: positiu 423 m; negatiu 986 m  TRACKS pel GPS
 
Inscripció: 200 € en completar el formulari de l’apartat Inscripcions abans del 6 d’abril de 2015
Equips: 4 marxadors + 2 de suport amb cotxe que es podran modificar fins al 13 d’abril
Donatius: Mínim 1.500 euros per equip abans de recollir el dorsal (transferències fins al 13 d’abril)
Els equips (complerts) que vulguin participar a les dues edicions d’un mateix any (Girona i Madrid) només hauran d’abonar una inscripció (200 euros) i recollir un mínim de 3.000 euros en donatius. Participaran amb el mateix nom d’equip i almenys ha de repetir 1 dels 6 membres de l’equip que finalment hagi participat.

 

Quantes persones participen en l’organització de la Trailwalker?

A Oxfam Intermón som 2 persones dedicades tot l’any a organitzar els dos esdeveniments anuals (Girona i Madrid), però som un gran equip amb més de 40 companys i companyes, molts dels quals ens acompanyen el dia de l’esdeveniment per assegurar que tot funciona correctament.

Quants voluntaris necessiteu?

Oxfam Intermón Trailwalker és un exercici logístic enorme que abasta 100 quilòmetres, durant 32 hores i passant per 10 municipis. És un gran treball d’equip que no podríem fer sense els nostres més de 400 voluntaris i voluntàries.

Per què 1.500 euros?

Cada Oxfam tria la quantitat a recaptar. En el nostre cas vam contemplar que 250 euros per participant (cada equip són 6 persones) és prou reptador i alhora assolible. El millor d’aquesta recerca de donatius és que són els mateixos participants que difonen el missatge de que  la pobresa es pot combatre posant una mica entre tots!

Parleu dels diners recaptats, però els participants i altres poden saber del cert com s’han gestionat els seus diners?

Som molt rigorosos amb l’aplicació dels nostres fons i controlem la seva distribució des del lloc d’origen fins a la destinació final. Cada any els nostres comptes són auditats per professionals reconeguts en el sector, i al gener organitzem les assemblees de socis en totes les nostres seus i en alguns comitès per fer un balanç de l’any anterior i respondre a totes les consultes que es vulguin plantejar.

Així distribuïm els nostres fons: http://trailwalker.oxfamintermon.org/es/consigue-donativos/informacion-sobre-donativos

 

A tots els participants d’aquest any, MOLTA SORT I FELICITATS PER VOLER GAUDIR D’AQUEST ESDEVENIMENT!!

 

Més informació i inscripcions:  www.OxfamIntermon.org/trailwalker

 

Competidor
Author: Competidor