De tots és sabut que milers de persones, per no dir milions, passen gana i set a Àfrica.

Una de les intervencions on treballa Intermón Oxfam és el Banc d’Aigua a Etiòpia on, mitjançant la seva intervenció, construeixen pous per fer arribar aquest bé tan preuat a poblacions senceres.

L’Intermón Oxfam Trailwalker és un dels esdeveniments esportius solidaris més gran del món. Ja fa uns anys que se celebra regularment a països com Bèlgica, Holanda, Nova Zelanda, Japó, Canadà, Hong Kong i Irlanda, on milers de persones hi participen cada any.

Què és? Intermón Oxfam Trailwalker és una marxa a peu de 100km en 32 hores i en equips de 6 persones. 4 d’aquests esportistes han de fer la cursa junts, de principi a fi i els altres 2 els ajuden amb la logística i els donen suport. Només hi poden participar aquells equips que s’han inscrit aportant una donació de 200€ i que han aconseguit, com a mínim, 1.500€ de donacions. Així doncs, es recullen diners per als més de 400 projectes que Intermón Oxfam duu a terme amb accions per al desenvolupament, humanitàries i fins i tot polítiques.

Aquest és el segon any que se celebra a Catalunya. En la primera edició, Intermón Oxfam Trailwalker va aconseguir uns 473.000 euros de recaptació. 143 equips dels 200 que van començar la prova, van aconseguir fer la ruta dels “3 Munts” a Barcelona.

Si recordeu, l’any passat vam entrevistar un dels equips que es presentaven, CATnRunners

Aquest any l’organització ha hagut de canviar la ruta per donar cabuda als 300 equips que s’han apuntat.

Se celebrarà el dia 5 de maig de 2012 d’Olot a Sant Feliu de Guíxols per la “Via Verda” Pirineu- Costa Brava (Girona).

Reserveu-vos aquell dia per anar a animar els esportistes.

Aquesta i altra informació al web de la cursa:

http://trailwalker.intermonoxfam.org

Aquests són alguns dels participants que ens han enviat la seva informació

ISAM x IO

Som un equip de 6 amants de la muntanya que ens hem inscrit en la Trailwalker 2012 d’Intermon Oxfam. Des d’aquesta pàgina podràs seguir les nostres activitats, donar-nos suport i ajudar-nos a difondre aquesta iniciativa solidària.
http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca/equipos/ficha/isamxio

Facebook: https://www.facebook.com/pages/ISAM-x-IO/162195193887318

Intermón Oxfam TW: http://trailwalker.intermonoxfam.org/es/equipos/ficha/isamxio

_______________________________________________________________

ELS NOIS DE CAN PITIFLÚ

Els nois de Can Pitiflú som el Paco, el Toni, el Raül, l‘Óscar, l‘Èric i el Seva. Fa un bon grapat d’anys que ens vam conèixer fent d’animadors a l’associació juvenil Mà Oberta – Cor Obert, on vam créixer i vam compartir un munt de bones estones. Sempre hem sigut gent amb inquietuds, amb ganes de fer coses per canviar el món, perquè creiem que un altre món és possible i ens volem moure.

Des de fa alguns anys ja que uns quants ens hem engrescat en curses populars de 10km, ja hem fet algunes mitges i alguna cursa de muntanya. I aquest any un dels nostres farà la marató de BCN.

L’any passat vam participar a la primera edició del Trailwalker i tot i la duresa del recorregut i que en acabar vam jurar i perjurar que no ho tornaríem a fer, ja veus, aquest any hi tornem i amb més ganes, si és possible.

Pots veure un vídeo de motivació que hem fet amb fotos de la nostra participació l’any passat http://www.youtube.com/Noisdecanpitiflu

També pots mirar la nostra pàgina de facebook: http://www.facebook.com/#!/pages/Els-nois-de-can-Pitifl%C3%BA/188765877804468

_______________________________________________________________

EQUIP DE TV3

Els 4 membres de l’equip de TV3, Víctor Patsi, Arcadi Alibés, Manuel Bonastre i Xavier Bonastre farem 100 quilòmetres, en un màxim de 32 hores, entre el 5 i 6 de maig del 2012, amb un recorregut que començarà a Olot i acabarà a Sant Feliu de Guíxols. És una marxa solidària organitzada per Intermón Oxfam, en la que cada equip participant ha de reunir un mínim de 1.500€ que serviran per a fer pous d’aigua a Etiòpia. Us demanem que ens ajudeu a reunir-los. Entreu a la pàgina del nostre equip i allí veureu una pestanya que diu “Dóna a l’equip”. Clickant allà veureu com es pot fer còmodament un donatiu.

Qualsevol aportació serà benvinguda. Que quedi clar que no són diners per a nosaltres, ni molt menys. A través de la web trobareu tota la informació. Moltes gràcies !!!

La pàgina és aquesta:

http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca/equipos/ficha/tv3-ultratrail-intermon-oxfam-2012

___________________________________________________________________

Casademont

Sí, a mi m´agrada còrrer.
Em fa sentir viu i lliure. Quan m’endinso enmig la natura activo tots els meus sentits al màxim, sento tots i cadascun dels sorolls del meu voltant, i cada imatge que veuen els meus ulls, són com quadres perfectes en 3 dimensions. Em sento part d’ella. Sóc un animal petit enmig de l’infinit, i quan estic corrents sobre una cresta amb barranc a banda i banda sento que floto per sobre el món, em sento part d’ell, i m´encanta sentir l´energia que em dóna el terra a cada pas que faig, em fa sentir que estic envoltat de vida, i aquesta sensació m’apassiona.

Tot és perfecte quan hi ets, sinó ho tingués no seria feliç. Però tot és satisfacció personal, i per primer cop deixaré de ser tan egoista, i correré sense pensar en mi, correré pensant en els altres, i el plaer el trobaré sabent que estic ajudant a gent necessitada, que ho passa malament per sobreviure i cada dia és una batalla per a ells, i aquest cop ajudarem lluitant per una bona causa.

Som en Joel, – Angel, -Senci, -Jordi, i de suport: -Neus, -Mari Àngels, tots som de Casademont, i farem cada pas, cada kilòmetre i cada hora, fins aconseguir fer els 100 km, per ajudar-los, en aquest cas ajudarem a la gent pobra d’Etiòpia construint pous d’aigua.

La gent d’allà està fins a 6 hores per anar a buscar aigua diàriament, una aigua que no és ni potable.

A Etiòpia n’hi ha molta d aigua, però és subterrània i no tenen els recursos per construir les infraestructures per falta de diners, i aquí és on entrem tots nosaltres, els que Euro a Euro podrem fer construir pous per aconseguir aigua.

Aquesta és una bona manera per començar. Qui s’animi pot fer la seva aportació a: http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca/equipos/ficha/casademont%2C-solidaris-amb-el-m%C3%93n

Anima’t i dóna el teu petit granet de sorra, encara que sigui 1 €uro, nosaltres t’ho agrairem molt, però a la gent a la que ajudis t´ho agrairà eternament.

________________________________________________________________

CAN BASSA

HOLA A TOTHOM!!
Avui comencem una nova aventura – L’Intermón Oxfam Trailwalker – que

consisteix en recórrer 100 Km en un màxim de 32 hores per equips.

Per poder-nos sumar al repte cal que recollim el màxim de diners possibles per tal d´ajudar als més necessitats: www.intermonoxfam.org/es

T´animes a participar amb nosaltres? Com pots col.laborar?

1. Directament fent un donatiu a través del link que trobaràs en aquesta

pàgina. Qualsevol quantitat es més que benvinguda, ja que tot suma!! No

oblidis en deixar un missatge de suport.

2. Participant en les activitats que anirem organitzant i informant a

Facebook: Canbassatrailwalker2012

3. Reenviant aquesta informació als teus contactes.

MOLTES GRÀCIES A TOTS pel vostre ajut solidari i fer realitat aquest gran repte!!

Equip Canbassatrailwalwer2012

Pere,Carlos,Jordi,José Luis i tots els que ens ajuden a fer possible aquesta aventura.

LINK:

http://trailwalker.intermonoxfam.org/es/equipos/ficha/can-bassa-ultratrail

__________________________________________________________________

L’equip Competidor ha intentat posar-se en contacte amb tots els participants. Si vols incloure la vostra informació, escriu-nos un correu electrònic a info@competidor.cat