El tret de sortida de la 5a Cursa DiR Guàrdia Urbana es farà a les 8.30h a Diagonal a l’alçada del Palau Reial de Pedralbes. L’arribada de la prova de 10 Km serà al Passeig Garcia Faria i la de 5Km a l’Avinguda Diagonal amb el Carrer de la Marina.

Dissabte se celebrarà la 4a Cursa DiR Kids Guàrdia Urbana on més de 350 nens i nenes participaran en una jornada d’esport en família

Enguany, la cinquena edició de la cursa ha recaptat fons solidaris per a l’associació Superar l’Ictus Barcelona

 

Barcelona 25 de maig de 2017.- El proper diumenge 28 de maig es donarà el tret de sortida de la 5a edició de la Cursa DiR – Guàrdia Urbana, que recorrerà de punta a punta l’emblemàtica Avinguda Diagonal de Barcelona. Uns 10.000 corredors ompliran aquest diumenge, a partir de les 8.30h del matí, aquesta arteria principal de la capital catalana. Els corredors poden optar per un recorregut de 10 km, que començarà a l’alçada del Palau Reial de Pedralbes i que acabarà al Passeig Garcia Faria, o per la versió de 5 Km amb el mateix punt de sortida que la de 10 Km i amb el punt d’arribada a l’Avinguda Diagonal amb el Carrer de la Marina. Aquesta prova de 5 Km es realitza per segon any consecutiu.

Enguany, l’atleta olímpic Nacho Cáceres serà el cap de cartell de la 5a edició de la Cursa. I competirà per la victòria en la categoria masculina.

A la Cursa hi participaran diverses cares conegudes i molt esportistes com els atletes Reyes Estévez, Marta Galimany, Juan Manuel Álvarez o Andrés Acuña; el model Víctor Lorente i diversos periodistes, com el col·laborador de DiR Adam Marti entre d’altres.

La Diagonal Runner’s Market (la Fira del Corredor) obrirà les seves portes al Parc de Jardins, Piscines i esports, al costat de Diagonal DiR el divendres 26 i el dissabte 27 de maig de 10:00 a 20:00h. Els participants podran recollir allà les seves samarretesi dorsals dintre de la franja horària de recollida que hauran seleccionat prèviament en el moment de la seva inscripció a la carrera.

 

Dissabte 27, més de 350 nens i nenes a la 4a Cursa Kids

Dissabte a partir de les 10.30h del matí se celebrarà la 4a edició de la Cursa DiR Kids Guàrdia Urbana en diferents categories per a nens i nenes de fins a 14 anys. Al voltant del Parc, que se situa al costat de Diagonal DiR, els més petits podran gaudir d’una jornada d’esport en família, on hi haurà medalles per a tots els participants i premis pels guanyadors de les categories Pre-Benjamí, Benjamí, Aleví i Infantil.

 

Una Cursa solidària

La 5a Cursa DiR Guàrdia Urbana torna a tenir en aquesta edició , com ja és habitual, una vessant solidària. Enguany, destinarà els fons recaptats a l’associació Superar l’Ictus Barcelona, sumant-se d’aquesta manera a la causa de la Marató de TV3 del 2016.

 

RECORDATORI

 

5a Cursa DiR Guàrdia Urbana

Data: Diumenge 28 de maig

Hora: El tret de sortida tindrà lloc a les 8:30h.

Es recomana ser-hi a les 8:00h Sortida: Avinguda Diagonal, davant del Palau Reial de Pedralbes

Arribada 10 km: Passeig Garcia Faria

Arribada 5 km: Av. Diagonal, Carrer de la Marina

 

2a Cursa DiR Kids Guàrdia Urbana

Data: Dissabte 27 de maig

Hora: Sortida de la primera categoria a les 10:30h

Sortida: Parc de Piscines i Esports, al costat de Diagonal DiR (Carrer Ganduxer, 25.)

 

 

 

Posted on Categories Notícies

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *